سایت جستجو!

دانلود و خرید ترجمه مقالات و پایان نامه

سایت جستجو!

دانلود و خرید ترجمه مقالات و پایان نامه

ترجمه مقاله تولید ماست کم چرب با میوه به آب پز شده

ترجمه مقالات انگلیسی ترجمه مقالات لاتین ترجمه مقاله تولید ماست کم چرب میوه آب پز شده ترجمه مقاله صنایع غذایی ترکیبات فنلیک ترکیبات فنلیک فلاونوئید تولید ماست کم چرب تولید ماست کم چرب میوه آب پز شده خواص آنتی اکسیدانی دانلود اصل مقاله لاتین دانلود رایگان مقاله انگلیسی صنایع غذایی دانلود رایگان مقاله لاتین دانلود مقالات لاتین صنایع غذایی دانلود مقاله صنایع غذایی صنایع غذایی فرآوری غذایی فعالیت آنتی اکسیدان فلاونوئید ماست محصول فرعی مقاله انگلیسی رشته صنایع غذایی ترجمه فارسی میوه آب پز شده میوه به میوه یا سبزیجات word roseaceae scalding water آب پز شده

عنوان اصلی: Production of low-fat yogurt with quince (Cydonia oblonga Mill.) scalding water

ترجمه عنوان: تولید ماست کم چرب با میوه به آب پز شده.

موضوع: صنایع غذایی

فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحه: ١۵

چکیده

عصاره آب پز شده به، از نقطه نظر ترکیبات فنلیک و فلاونوئیدها، بسیار غنی است که خواص آنتی اکسیدانی جالبی ارائه می نماید و همچنین حاوی اسیدهای آلی و قندها می باشد. هدف از این مطالعه، ارزیابی استفاده مستقیم از عصاره آب پز شده به ، برای تولید ماست کم چرب است.علاوه بر این، این عصاره باعث بروز تغییر رنگ ماست و کاهش حساسیت میشود . عصاره آب به، اثر بازدارنده ای در برابر باکتری های اسید لاکتیک دارد که، احتمالا به علت مقادیر زیاد پلی فنول میباشد. در نتیجه، ماست غنی شده با آب عصاره به، دارای PH بالاتر و مقدار اسید لاکتیک کمتری در مقایسه با دیگر ماست ها میباشد. این تغییرات در خواص رئولوژیکی و بافتی آنها منعکس شده است: ماست های نرم با تغییر شکل بالا و رفتار الاستیک پایین و ویسکوزیته (چسبناکی) همراه هستند. پژوهش های آینده علاوه بر عصاره آب به در غذاهای دیگر، به مطالعه خواص ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی آنها میپردازد.

کلیدواژه: میوه به، آب پز شده، ماست، محصول فرعی، فعالیت آنتی اکسیدان

مقدمه

فاضلاب می تواند از مراحل مختلفی در صنایع غذایی مانند فرایند تمیز کردن و مرحله سفید کردن میوه یا سبزیجات ایجاد شود، یا به عنوان یک محصول ثانویه نظیر فیبر موجود در رژیم غذایی ، فرآوری شود. امکان تولید فاضلاب از صنایع غذایی انسانی به ارتقای روند اقتصادی و فرآوری غذایی کمک میکند. میوه به بدلیل سختی فرآیند تخمیر، تلخی و گسی ، خیلی تازه بنظر نمیرسد. اما هنگامی که رسیده میشود، برای تولید مارمالاد ، مربا ، ژله و کیک بکار میرود. Eodriquez Guisado و همکارانش در سال (٢٠٠٩) مقدار متوسطی برای خصوصیات شیمیایی پنج میوه جمع آوری شده در جنوب شرقی اسپانیا تعیین کردند که نشان دهنده میزان آب بالا ( ٧۶.٧٢ g/١٠٠ گرم ) ، فیبر خام بالا ( ۵.٣٣ g/١٠٠ گرم ) ، و مقدار کمی چربی ( ١.٩۵ g/١٠٠ گرم ) است . میوه به (مانند سیب و گلابی ) متعلق به خانواده Roseaceae میباشد و خواص مفید خوب و تثبیت شده ای برای سلامت انسان ها دارد.

دانلود «ترجمه مقاله تولید ماست کم ...»

امتیاز

4.4 ستاره از 746 بار ریویو
کلیک برای مشاهده عکس های با کیفیت
تولید ماست کم چرب میوه آب پز شدهتولید ماست کم چرب میوه آب پز شدهتولید ماست کم چرب میوه آب پز شدهتولید ماست کم چرب میوه آب پز شدهتولید ماست کم چرب میوه آب پز شدهتولید ماست کم چرب میوه آب پز شدهتولید ماست کم چرب میوه آب پز شدهتولید ماست کم چرب میوه آب پز شده
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد