سایت جستجو!

دانلود و خرید ترجمه مقالات و پایان نامه

سایت جستجو!

دانلود و خرید ترجمه مقالات و پایان نامه

ترجمه مقاله تاثیرات تغییر اسیدهای چرب ضروری مصرف شده در گوساله های شیرده

word acid intake اسید چرب خاص اسید چرب ضروری مصرف شده گوساله شیرده اسید چرب کاربردی تاثیرات تغییر اسید چرب ضروری مصرف شده گوساله شیرده ترجمه سلیس روان مقاله ترجمه فارسی مقالات مهندسی صنایع ترجمه مقالات انگلیسی ترجمه مقالات لاتین ترجمه مقاله انگلیسی زیست شناسی ترجمه مقاله تاثیرات تغییر اسید چرب ضروری مصرف شده گوساله شیرده تغییر اسید چرب دانلود اصل مقاله لاتین دانلود رایگان مقاله انگلیسی صنایع غذایی دانلود رایگان مقاله لاتین دانلود مقالات لاتین صنایع غذایی دانلود مقاله زیست شناسی دانلود مقاله صنایع غذایی دانلود مقاله لاتین زیست شناسی روغن کتان زیست شناسی صنایع غذایی صنایع غذایی زیست شناسی گوساله شیرده مقاله انگلیسی رشته صنایع غذایی ترجمه فارسی نمک کلسیم

عنوان اصلی: Effects of changing the essential and functional fatty acid intake of dairy calves

ترجمه عنوان: تاثیرات تغییر اسیدهای چرب کاربردی و ضروری مصرف شده در گوساله های شیرده.

موضوع: صنایع غذایی - زیست شناسی

فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحه: ١١

چکیده

اطلاعات محدودی درباره تاثیر و لزوم اسیدهای چرب خاص برای گوساله های شیرده وجود دارد. رژیم غذایی آغازی که شامل ذرت و آرد دانه سویا است، در ایالات متحده معمول می باشد، مقدار C١٨:٣ آن کم است و نسبت C١٨:٢ به C١٨:٣ با توجه به مقدار توصیه شده آن برای نوزادان انسانها تقریبا زیاد است.علاوه براین، دیگراسیدهای چرب کاربردی (C٢٠:۴، C٢٠:۵ و C٢٠:۶) که از C١٨:٢ و C١٨:٣ گرفته شده، فوایدشان برای گونه های یک معده ای ثابت گردیده است. بنابراین در مورد تاثیر افزودن نمک کلسیم از روغن کتان ( که مقدار C١٨:٣ آن بالا است ) یا روغن ماهی ( که مقدار C٢٠:۴، C٢٠:۵ و C٢٠:۶ آن بالا است ) به رژیم غذایی آغازکننده گوساله هایی که کمتر از ٣ ماهه سن دارند، تحقیق شده است. در تحقیق ١، ۴٨ گوساله نر Holstein ( به وزن١.۴ ٣٢.٢± کیلوگرم ) که ٢ تا ٣ روزه بودند با ١ تا ۴ رژیم درمانی آغازی تغذیه شدند که حاوی :

بدون روغن ماهی یا کتان

٠.١٢۵ درصد نمک کلسیم از روغن کتان

٠.٢۵٠ درصد نمک کلسیم از روغن کتان

٠.٢۵ درصد نمک کلسیم از روغن ماهی

پیش غذا یا آب به صورت اختیاری به گوساله داده می شود. در طول ۵۶ روز اول، گوساله ها به صورت انفرادی در آغل نگه داری می شدند. از آغاز تا روز بیست و هشتم به گوساله ٢۶ درصد پروتئین خام و شیر ١٧ درصد چربی دار جایگزینی داده می شد.

دانلود «ترجمه مقاله تاثیرات تغییر اسیدهای ...»

امتیاز

4.3 ستاره از 1679 بار ریویو
کلیک برای مشاهده عکس های با کیفیت
تاثیرات تغییر اسیدهای چرب ضروری مصرف شده گوساله شیردهتاثیرات تغییر اسیدهای چرب ضروری مصرف شده گوساله شیردهتاثیرات تغییر اسیدهای چرب ضروری مصرف شده گوساله شیردهتاثیرات تغییر اسیدهای چرب ضروری مصرف شده گوساله شیردهتاثیرات تغییر اسیدهای چرب ضروری مصرف شده گوساله شیردهتاثیرات تغییر اسیدهای چرب ضروری مصرف شده گوساله شیردهتاثیرات تغییر اسیدهای چرب ضروری مصرف شده گوساله شیرده
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد