سایت جستجو!

دانلود و خرید ترجمه مقالات و پایان نامه

سایت جستجو!

دانلود و خرید ترجمه مقالات و پایان نامه

ترجمه مقاله ویژگی های میوه بادام زمینی و هسته آن

some engineering properties آرچیس هیپوی بادام بادام زمینی ترجمه سلیس روان مقاله ترجمه مقالات انگلیسی ترجمه مقالات لاتین ترجمه مقاله صنایع غذایی ترجمه مقاله ویژگی میوه بادام زمینی هسته آن حجم میوه بادام دانلود اصل مقاله لاتین دانلود ترجمه مقاله دانلود رایگان مقاله انگلیسی صنایع غذایی دانلود رایگان مقاله لاتین دانلود مقالات لاتین صنایع غذایی صنایع غذایی مدیترانه ر مقاله انگلیسی رشته صنایع غذایی ترجمه فارسی مقاله ترجمه شده میوه بادام زمینی هسته آن هسته بادام ویژگی مهندسی ویژگی مهندسی شده بادام زمینی مغز هسته آن word

عنوان اصلی: Some engineering properties of peanut and kernel

ترجمه عنوان: برخی از ویژگی های مهندسی شده بادام زمینی و مغز هسته آن.

موضوع: صنایع غذایی

فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحه: ٨

چکیده

بعضی از ویژگی های میوه بادام زمینی و هسته آن، از نقطه نظر میزان محتوای رطوبتی آن مورد ارزیابی قرار گرفته اند. در محتوای رطوبتی ۴.٨۵% d.b , میانگین طول، ضخامت، پهنا، میانگین قطر هندسی، حالت کروی، حجم واحد و حجم میوه بادام زمینی، به ترتیب برابر با ۴۴.۵٣ میلیمتر، ١۵.٧٣ میلیمتر، ١۶.۶٨ میلیمتر، ٢٣.٠٠ میلیمتر، ۵١.۶٠%، ٢.١۶ گرم و ۵.١٧cm٣ می باشد می باشد. مقادیر متناظر برای هسته در محتوای رطوبتی ۶.٠٠ db به ترتیب برابر با ٢٠.۵٩ میلیمتر، ٨.٨٠ میلیمتر، ١٠.۴۴ میلیمتر، ١٢.۶٠ میلیمتر، ۵٧.٠۵%، ١.٠۶٣ گرم، و ١.١۴cm٣ می باشد. مطالعه بر روی بادام زمینی خشک شده نشان داده است که چگالی حجمی از ٢۴٣ به ١٨۴km/m٣ کاهش داشته، ظرفیت واقعی، مناطق مورد نظر و سرعت ترمینال رشد آن از ۴٢۴ به ۵۴۵kg/m و از ٧.٢۵ به ٧.٩٣m/s افزایش داشته است به طوری که سطح رطوبت آن از ۴.٨۵% به ٣٢.٠٠% افزایش داشته است. در ارتباط با هسته مقدار متنماظر از ۵٨١ به ۵٣٩kg/m٣ از ٩٨٩ به ١٠٨٨kg/m و از ١.۵٣به ٢.٠٩cm و از ٧.۴٨ به ٨.٠۶m/s همگام با افزایش محتوای رطوبتی، تغییر داشته است. قدرت شکاف بادام زمینی و هسته آن با توجه به افزایش محتوی رطوبتی آن کاهش می یابد. ضریب پویای اصطکاک از ٠.٣٠ به ٠.٧٣ برای بادام زمینی و از ٠.٢٢ به ٠.۶٣ برای هسته در سطوح ساختاری متفاوت زمانی که محتوای رطوبتی از ۴.٨۵% تا ٣٢.٠٠% d.b افزایش می یابد، متغیر است.

مقدمه

بادام زمینی به عنوان یک محصول سالانه ای می باشد که به طور غالب در منطقه مدیترانه رشد می کند. بادام زمینی که از خانواده گیاه هیپی می باشد دارای ریشه، ساقه و به ویژه دانه های زیرزمینی خوراکی می باشد. بادام زمین دارای دانه های خوراکی می باشد.آرچیس هیپوی که عضو خانواده نخودفرنگی می باشد، در غلاف زیرزمین رشد می کند و دارای پوست نازک مایل به قهوه ای می باشد.

دانلود «ترجمه مقاله ویژگی های میوه ...»

امتیاز

4.1 ستاره از 685 بار ریویو
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد