سایت جستجو!

دانلود و خرید ترجمه مقالات و پایان نامه

سایت جستجو!

دانلود و خرید ترجمه مقالات و پایان نامه

ترجمه مقاله اثر شکل فیزیکی علوفه بر عملکرد قابلیت هضم گوساله هلشتاین

digestibility holstein calves holstein calves اثر شکل فیزیکی علوفه اثر شکل فیزیکی علوفه عملکرد قابلیت هضم گوساله هلشتاین ترجمه سلیس روان مقاله ترجمه مقالات انگلیسی ترجمه مقالات لاتین ترجمه مقاله صنایع غذایی تغذیه رفتار تغذیه گوساله هلشتاین د قابلیت هضم گوساله هلشتاین دانلود اصل مقاله لاتین دانلود رایگان مقاله انگلیسی صنایع غذایی دانلود رایگان مقاله لاتین دانلود مقالات لاتین صنایع غذایی دانلود مقاله دانلود مقاله صنایع غذایی رشد سیرابی زیست شناسی سلامت لبنیاتی گوساله شکل فیزیکی علوفه صنایع غذایی صنایع غذایی زیست شناسی ضم گوساله هلشتاین قابلیت هضم ظاهری مقاله انگلیسی رشته صنایع غذایی ترجمه فارسی word

عنوان اصلی: Effect of physical form of forage on performance, feeding behavior, and digestibility of Holstein calves

ترجمه عنوان: اثر شکل فیزیکی علوفه بر عملکرد، تغذیه رفتار و قابلیت هضم گوساله هلشتاین.

موضوع: صنایع غذایی - زیست شناسی

فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحه: ١۴

چکیده

شکل فیزیکی علوفه ممکن است به رشد سیرابی کمک کند که این خود ممکن است باعث افزایش وزن بدن، کاهش مواد موجود (DM) یا مصرف غذا، هضم غذا، و در نتیجه باعث سلامت لبنیاتی گوساله شود. هدف این تحقیق بررسی دو شکل متفاوت مصرف علوفه توسط روی رفتار، قابلیت هضم ظاهری، و رفتار تغذیه ای گوساله های جوان شود. ٢٠ گوساله نر هولستین(۴۶. ٨}١. ٢kg) به صورت تصادفی علامت گذاری شدنداز بدو تولد با یکی از دو روش تغذیه ای در جایی که آنها را در معرض یک جیره غذایی پیچیده قرار می دهند (بر اساسیک مبنای DM) ٩٠% تغلیظ پودر آغازی و هر یک از این دو تا (١) ١٠% به صورت درشت تکه شده (٣-۴cm) یونجه (CRS؛ n=١٠( یا (٢) ١٠% زمین عالی (٢ mm) علف یونجه (FN؛ n=١٠). به همه گوساله ها ٨ لیتر شیر جایگزین (MR؛ ١. ٢ KG از DM) از بدو تولد؛ مقدار MR به طور پیشرونده کاهش پیدا کرد بعد از WK برای قادر ساختن از شیر گرفتن با اتمام هفته هفتم. مطالعه و بررسی تمام شد بعد از هفته هشتم. مصرف جیره مخلوط، MR، و آب روزانه کاهش پیدا کرد، و گوساله ها اضافه وزن پیدا کردند دو بار در عرض یک هفته. نمونه های غذا و پس مانده های آن در عرض هفته هفتم و هشتم برای بررسی محتوای تغذیه.

مصرف جیره مخلوط، MR ، و آب به صورت روزانه گزارش شد و گاوها دو بار در هفته وزن می شوند. نمونه های غذا و پس مانده های غذایی در هفته ٧ و ٨ برای ارزیابی های محتوی غذایی جمع آوری شدند. داده های رفتاری برای هر گاو برای مدت دو ساعت در طول هفته ۶ و ٨ام برای یک ارزیابی کلی هر حیوان ٢٨ ساعت در هفته مورد ارزیابی قرار گرفت. کلیه فضولات در طول هفته ٨ام برای تعیین قابلیت هضم جمع آوری شدند. گاو ها تغذیه شده با CRS در واقع DM بیشتری نسبت به انوع FNدارند.

دانلود «ترجمه مقاله اثر شکل فیزیکی ...»

امتیاز

4.3 ستاره از 180 بار ریویو
کلیک برای مشاهده عکس های با کیفیت
اثر شکل فیزیکی علوفه عملکرد قابلیت هضم گوساله هلشتایناثر شکل فیزیکی علوفه عملکرد قابلیت هضم گوساله هلشتایناثر شکل فیزیکی علوفه عملکرد قابلیت هضم گوساله هلشتایناثر شکل فیزیکی علوفه عملکرد قابلیت هضم گوساله هلشتایناثر شکل فیزیکی علوفه عملکرد قابلیت هضم گوساله هلشتایناثر شکل فیزیکی علوفه عملکرد قابلیت هضم گوساله هلشتایناثر شکل فیزیکی علوفه عملکرد قابلیت هضم گوساله هلشتایناثر شکل فیزیکی علوفه عملکرد قابلیت هضم گوساله هلشتاین
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد