سایت جستجو!

دانلود و خرید ترجمه مقالات و پایان نامه

سایت جستجو!

دانلود و خرید ترجمه مقالات و پایان نامه

پروژه تاثیر ورمی کمپوست و کود اوره بر خصوصیات گیاه دارویی گشنیز

خصوصیات کمی کیفی خصوصیات کمی کیفی دو توده بومی گیاه دارویی گشنیز دانشگاه صنعتی شاهرود دانلود پایان نامه دانلود پایان نامه تاثیر ورمی کمپوست کود اوره خصوصیات گیاه دارویی گشنیز دانلود پایان نامه رشته کشاورزی دانلود پایان نامه زراعت دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد زراعت دانلود پایان نامه کشاورزی دانلود پروژه تاثیر ورمی کمپوست کود اوره خصوصیات گیاه دارویی گشنیز دانلود پروژه کشاورزی عملکرد بیولوژیک عملکردو اجزا عملکرد فاکتور کودی کارش ناس ارشد کشاورزی کشاورزی کشاورزی گروه زراعت کود کود اوره گروه زراعت گشنیز گیاه دارویی گیاه دارویی گشنیز گیاه گشنیز لینالول مهندسی کشاورزی نیترات سازی نیتروژن ورمی کمپوست word آب خاک آلودگی زیست محیطی آمونیاک سازی اسانس اوره پایان نامه ارشد زراعت پایان نامه ارشد کشاورزی پایان نامه تاثیر ورمی کمپوست کود اوره خصوصیات گیاه دارویی گشنیز پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی ارشد پایان نامه کارشناسی ارشد کشاورزی پایان نامه کارشناسی کشاورزی پایان نامه کشاورزی گروه زراعت پروژه کشاورزی پروژه کشاورزی گروه زراعت پروژه گشنیز تاثیر ورمی کمپوست تاثیر ورمی کمپوست کود اوره تاثیر ورمی کمپوست کود اوره خصوصیات کمی کیفی دو توده بومی گیاه دارویی گشنیز توده بومی گیاه دارویی گشنیز

پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی ارشد

عنوان کامل: تاثیر ورمی کمپوست و کود اوره بر خصوصیات کمی و کیفی دو توده بومی گیاه دارویی گشنیز

موضوع: کشاورزی - گروه زراعت

فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحات: ١٢٨

مقدمه

مصرف نهاده های شیمیایی در اراضی کشاورزی باعث ایجاد آلودگیهای زیست محیطی شده که از جمله مهمترین آنها آلودگی آب و خاک می باشد که در نتیجه آن سلامت انسان نیز در معرض خطر قرار می گیرد. به همین منظور طرحی جهت بررسیاثر ورمی کمپوست، کود شیمیایی نیتروژن و تلفیق آن دو بر خصوصیات کمی و کیفی در دو توده اصفهانی و همدانی گیاه دارویی گشنیز در سال ١٣٨٩ در مزرعهتحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود اجرا گردید. طرح آزمایشی مورد استفاده فاکتوریل در قالب بلوکهای کامل تصادفی با ٣ تکرار بود. فاکتور کودی شامل ١٠٠% اوره، (ورمی کمپوست ٣/٣٣% و ۶/۶۶% اوره)،(ورمی کمپوست ۶/۶۶% و ٣/٣٣% اوره)، ١٠٠% ورمی کمپوست و تیمار شاهد(بدون کود) همچنین فاکتور دوم شامل ٢ توده زراعی اصفهانی و همدانی بودند. طبق نتایج بدست آمده اثر متقابل تیمار کودی و توده زراعی در صفات عملکرد میوه، عملکرد بیولوژیک، شاخص برداشت، درصد اسانس و عملکرد اسانس معنی دار شد و طبق نتایج مقایسه میانگینبیشترین افزایش مربوط به سطح کودی (ورمی کمپوست ۶/۶۶% و ٣/٣٣% اوره) در توده اصفهانی و کمترین مقدار مربوط به شاهد (بدون کود) بود. تمامی صفات از جمله عملکرد و اجزا عملکرد تحت تاثیر تیمار کودی معنی دار شدند. که بیشترین افزایش معنی دار مربوط به سطح کودی (ورمی کمپوست ۶/۶۶% و ٣/٣٣% اوره) وکمترین آن مربوط به شاهد (بدون کود) بود. تاثیر دو توده زراعی تنها بر درصد اسانس معنی دار شد که توده همدانی بیشترین درصد اسانس را تولید کرد. صفات کیفی نیز واکنش های متفاوتی به دو توده زراعی، تیمار کودی و اثر متقابل آن دو نشان دادند. اثر متقابل توده و تیمار کودی در لینالول، مهمترین ترکیب تشکیل دهنده اسانس معنی دار شد. با توجه به نتایج، ورمی کمپوست می تواند جایگزین بخش عمده ای از کود اوره در زراعت گیاه دارویی گشنیز شده و گامی در جهت کشاورزی پایدار و حفظ محیط زیست برداشته شود.

کلیدواژه: گشنیز، ورمی کمپوست، اوره، اسانس، عملکردو اجزا عملکرد

دانلود «پروژه تاثیر ورمی کمپوست و ...»

امتیاز

4.1 ستاره از 825 بار ریویو
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد