سایت جستجو!

دانلود و خرید ترجمه مقالات و پایان نامه

سایت جستجو!

دانلود و خرید ترجمه مقالات و پایان نامه

ترجمه مقاله بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی

بانک مقالات لاتین کشاورزی ترجمه رایگان بهینه سازی تخمیر روش میکروبی ترجمه مقالات تخصصی کشاورزی ترجمه مقالات صنایع غذایی ترجمه مقالات کشاورزی ترجمه مقاله بهینه سازی تولید شکلات طریق قابلیت ردیابی دانلود رایگان مقالات انگلیسی کشاورزی همراه ترجمه دانلود رایگان مقاله optimizing chocolate production through traceability ترجمه فارسی دانلود مقاله دانلود مقاله isi ژورنال food control بهینه سازی تولید شکلات دانه کاکائو روش تخمیر زنجیره تامین سایت ترجمه مقالات کشاورزی شکلات صنایع غذایی فصل زراحی کشور مبدا قابلیت ردیابی کیفیت مواد غذایی مقالات isi ترجمه شده مقالات انگلیسی کشاورزی ترجمه مقالات ترجمه شده صنایع غذایی مقالات ترجمه شده کشاورزی مقالات کشاورزی انگلیسی ترجمه فارسی مقالات کشاورزی ترجمه مقالات کشاورزی همراه ترجمه مقاله isi رشته صنایع غذایی بررسی تاثیر فعالیت کشاورزی کیفیت دانه کاکائو مقاله نحوه بهینه سازی تولید شکلات کاکائو word optimizing chocolate production

عنوان اصلی: Optimizing chocolate production through traceability: A review of the influence of farming practices on cocoa bean quality

ترجمه عنوان: بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی:بررسی تاثیر فعالیت های کشاورزی بر کیفیت دانه کاکائو

موضوع: کشاورزی - صنایع غذایی

فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحه: ٣٩

چکیده

با توجه به تحولات اخیر در سیستم های ردیابی در حال حاضر امکان مبادله مقدار قابل توجه داده ها از طریق زنجیره عرضه مواد غذایی وجود دارد. شیوه های کشاورزی ارگانیک توسط کشاورزان کاکائو با اعمال زنجیره تامین شکلات به شدت تحت تاثیر پارامترهای کیفیت مختلفی از جمله شکلات بوده است. با این حال اطلاعات مربوط به این اعمال به طور معمول بر تولید کننده شکلات نمی رسد. در نتیجه مشخصات بسیاری از مواد خام را نمی توان در عملیات در نظر گرفته و تاثیر آن را در فرایند تصمیم گیری مربوط به تولید شکلات دید. در سال های اخیر بسیاری در مطالعات در زمینه بررسی تاثیر فعالیت های کشاورزی خاص در تولید دانه های کاکئو و پارامترهای کیفیت شکلات انجام شده است. با این حال هیچ تجزیه و تحلیل جامعی از متغیرهای فرایند در زنجیره انجام نشده و اثراتی برروی کیفیت دیده نمی شود. در این مقاله با بررسی و طبقه بندی منابع موجود در این بحث از نظر متغیرهای پروسه در سراسر زنجیره و اثرات آنها بر کیفیت و عطر وطعم دانه های کاکائو و محصول نهایی شکلات را انجام داده ایم. پس از تجزیه و تحلیل مطالعات قبلی قادر به شناسایی مزایای بالقوه با استفاده از داده های مربوط به فعالیت های کشاورزی در فرایند تولید عملکرد را کاهش داده و جهت برای تولید شکلات در اینده را به همراه دارد.

کلیدواژه: ها: شکلات،قابلیت ردیابی،دانه های کاکائو،کیفیت مواد غذایی،بهینه سازی،زنجیره تامین.

فهرست:

١-مقدمه

٢-متغیرهای زنجیره

٢-١ کشاورزی

٢-١-١ ارقام

٢-١-٢ فصل زراحی در کشور مبدا

٢-٢ ذخیره سازی پوسته و غلاف

٢-٣ تخمیر

٢-٣-١ روش های تخمیر

٢-٣-٢ تخمیر به روش میکروبی

٢-٣-٣ مدت زمان تخمیر

٢-٣-۴ هوادهی در طول تخمیر

٢-٣-۵ مواد استارتر

٢-۴ خشک کردن

٢-۴-١ مدت زمان و درجه حرارت

٢-۴-٢ روش های خشک کردن

٢-۵ حمل و نقل

٣ بحث در مورد منافع بالقوه

٣-١ مشخصات طعم

٣-٢ بهینه سازی فرایند

٣-٣ارتقای سلامت

۴-تحقیقات بیشتر

۵نتیجه گیری

۶تقدیر وتشکر

٧منابع

دانلود «ترجمه مقاله بهینه سازی تولید ...»

امتیاز

4.1 ستاره از 996 بار ریویو
کلیک برای مشاهده عکس های با کیفیت
بهینه سازی تولید شکلات طریق قابلیت ردیابیبهینه سازی تولید شکلات طریق قابلیت ردیابیبهینه سازی تولید شکلات طریق قابلیت ردیابیبهینه سازی تولید شکلات طریق قابلیت ردیابیبهینه سازی تولید شکلات طریق قابلیت ردیابیبهینه سازی تولید شکلات طریق قابلیت ردیابیبهینه سازی تولید شکلات طریق قابلیت ردیابیبهینه سازی تولید شکلات طریق قابلیت ردیابیبهینه سازی تولید شکلات طریق قابلیت ردیابیبهینه سازی تولید شکلات طریق قابلیت ردیابیبهینه سازی تولید شکلات طریق قابلیت ردیابیبهینه سازی تولید شکلات طریق قابلیت ردیابی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد