سایت جستجو!

دانلود و خرید ترجمه مقالات و پایان نامه

سایت جستجو!

دانلود و خرید ترجمه مقالات و پایان نامه

ترجمه مقاله بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در اسیاب توپی

optimization processing parameters آسیاب گلوله ای اسیاب گلوله ای بهینه سازی بهینه سازی پارامتر فراوری شکلات بهینه سازی پارامتر فراوری شکلات اسیاب توپی تابع مطلوب ترجمه مقالات صنایع غذایی ترجمه مقاله بهینه سازی پارامتر فراوری شکلات دانلود رایگان مقاله optimization processing parameters ball mill refiner for chocolate ترجمه دانلود مقاله دانلود مقاله نحوه تولید شکلات آسیاب گلوله ایی شکلات طراحی تجربی فراوری آسیاب میله ای فراوری شکلات فرایند کنچینگ تولید شکلات مدلسازی ارزیابی شناختی مقالات ترجمه شده صنایع غذایی مقالات لاتین صنایع غذایی مقاله isi رشته صنایع غذایی فرآوری شکلات مقاله بهینه سازی تجهیزات تولید شکلات مقاله بهینه سازی فرآوری تولید شکلات word

عنوان اصلی: Optimization of processing parameters of a ball mill refiner for chocolate

ترجمه عنوان: بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در اسیاب گلوله ای

موضوع: صنایع غذایی

فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحه: ١٧

چکیده

هدف از این کار بهینه سازی آسیاب براسا فرایند فراوری و تصفیه شکلات از نظر زمان فراوری و مصرف انرژی است.آزمایش پس از طرح ریزی مرکب مرکزی(CCD) برنامه ریزی شده و با توجه به زمان فراوری(RT) و سرعت شفت همزن(as) به عنوان عوامل در نظر گرفته شده است. متغیرهای تجربی اندازه گیری ویژگی ها و شکلات های بدون قالب ریزی شده را در نظر گرفته است. مدل دوم داده ها را بررسی می کند. ضریب مصرف انرژی نیز مهم بوده و همچنین محتوای مقدار اهن و اندازه ذرات مهم است. بهینه سازی عبارتست از به حداقل رساندن زمان فراوری با استفاده از تابع مطلوب. قبل از آزمایش شرایط کار ٧٠دور در دقیقه بوده و زمان فراوری ۵٨دقیقه بوده است. شرایط مطلوب محاسبه شده توسط بهینه سازی به شرح زیر است.۵٨دور در دقیقه و ٣٨.۵ دقیقه برای زمان فراوری. شرایط کاری جدید مشخص شده برای آسیاب گلوله ای در نظر گرفته شده است که خروجی١٠٩ کیلوگرم بر ساعت تا ١۵۶ کیلوگرم بر ساعت را داشته و ۴٣%افزایش بهره وری دیده می شود. تجربه و شواهد در شرایط بهینه سازی انجام شده برای اثبات نتایج بدست آمده انتظارات موجود را از متغیر وابسته تایید می کند.

کلیدواژه:شکلات،فراوری آسیاب میله ای،طراحی تجربی،بهینه سازی،تابع مطلوب

مقدمه

براساس قانون فعلی اروپا Dir.٢٠٠٠٣۶/CE:UE٢٠٠٠) تهیه شکلات به عنوان یک محصول بدست امده از کاکائو و شکر است که شامل کمتر از ٣۵% مواد جامد کاکائوی بوده و مقدار کمتر از ١٨%کره کاکائو و کمتر از ١۴%کاکائوی بدون چربی خشک می باشد. روش های سنتی شکلات گیری براساس مخلوط کردن مواد تشکیل دهنده بوده و سپس انها توسط فرایند آسیاچرخشی خرد شده و کنچینگ و معتدل سازی انجام می شود. مهم تر از همه فرایند کنچینگ است که به منوظر حذف رطوبت و طعم نامطلوب می باشد. در حالی که با این فرایند شکلات بسایر دلپذیر می شود.

دانلود «ترجمه مقاله بهینه سازی پارامترهای ...»

امتیاز

5 ستاره از 413 بار ریویو
کلیک برای مشاهده عکس های با کیفیت
بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات اسیاب توپیبهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات اسیاب توپیبهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات اسیاب توپیبهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات اسیاب توپیبهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات اسیاب توپیبهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات اسیاب توپیبهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات اسیاب توپیبهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات اسیاب توپی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد