advances application information sport technology آموزش بازخورد پیشرفت بکارگیری فناوری اطلاعات عملکرد ورزشی تربیت بدنی ترجمه سلیس روان مقاله ترجمه مقالات انگلیسی ترجمه مقالات انگلیسی تربیت بدنی ترجمه مقالات لاتین ترجمه مقاله بکارگیری فناوری اطلاعات عملکرد ورزشی دانلود اصل مقاله لاتین دانلود ترجمه مقاله دانلود رایگان مقاله تربیت بدنی دانلود رایگان مقاله لاتین دانلود مقاله انگلیسی تربیت بدنی عملکرد ورزشی فناوری اطلاعات فناوری اطلاعات عملکرد ورزشی کسب مهارت مقاله انگلیسی تربیت بدنی ترجمه فارسی مقاله ترجمه شده ورزش ورزشکاران word
عنوان اصلی: Advances in the application of information technology to sport performance
ترجمه عنوان: پیشرفت ها در بکارگیری فناوری اطلاعات در عملکرد ورزشی.
موضوع: تربیت بدنی
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحه: ٢٨
چکیده
این مقاله، فناوری های اطلاعاتی مختلفی را مرور می کند که برای فراهم کردن بازخوردهای مربوطه به ورزشکاران استفاده می شوند. مثال های برگرفته شده از رشته های ورزشی مختلف برای نشان دادن کاربردهای منتخب بازخوردهای مبنی بر فناوری بکارگرفته شده اند. سیستم های بازخوردى مختلفی مورد بحث قرار گرفته اند که شامل بینایی، شنوایی و گیرنده های عضلانی می باشند. هر فناوری توصیف شده در اینجا مبنی بر این فرض است که بازخورد در نهایت باعث بهبود کسب مهارت و عملکرد ورزشی خواهد شد و همینطور سودمندی آنها برای ورزشکاران و مربیان ورزش جهتِ تعلیم به روشی منتقدانه ارزیابی می شود.
کلیدواژه: بازخورد، فناوری اطلاعات، کسب مهارت، ورزش، آموزش
مقدمه
این موضوع بخوبی سندیت داده شده است وقتی که بازخورد به روشی مناسب فراهم شود، کسب مهارتِ حرکتی بطور قابل ملاحظه ای بهبود می یابد (برای مروری کلی رجوع کنید به شمیت و لی ، ١٩٩٩). در نتیجه، بازخورد یک عامل مهم در بهبودِ مهارتهای ورزشی می باشد. اخیراً پیشرفت ها در فناوری اطلاعات، بهبود و تقویت بازخوردی که ورزشکاران در هنگام آموزش و مسابقه دریافت می کنند را تسهیل کرده است. به علاوه، فناوری مدرن چنان تأثیر مهمی بر ورزش داشته است که بسیاری از ورزشکاران و مربیان ورزشی به اطلاعات مشتق شده از پیشرفت های فناوریکی ارزش زیادی قائل می شوند. این قضیه ممکن است که مرتبط با مفهوم بازخورد باشد که از تئوری کنترل مکانیکی سرچشمه گرفت. بر اساس چنان مدلهای مهندسی، سیستم های حلقه بسته طوری طراحی شده بودند که خودپایداری یا تعادل خود را نزدیک به یک مقدار مرجع نگه دارند بطوریکه یک دستگاه محرک اصلی قادر به کار باشد (شانون و ویور ، ١٩۴٩). انحرافات از مقدار مرجع حالت پایا به عنوان خطا برنامه ریزی می شدند که این خطا یک سیستم را جهت خنثی یا تصحیح کردن آن فعال می کرد. به عبارت دیگر در علمِ حرکت عموماً انتظار می رود که اطلاعات بازخورد دربارۀ حرکت، تصحیحاتی سیتماتیکی در عملکرد را قادر کنند.
دانلود «ترجمه مقاله بکارگیری فناوری اطلاعات ...»
کلیک برای مشاهده عکس های با کیفیت |
---|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |