سایت جستجو!

دانلود و خرید ترجمه مقالات و پایان نامه

سایت جستجو!

دانلود و خرید ترجمه مقالات و پایان نامه

گزارش کار آموزی در کارخانه قند

دانلود فایل گزارش کارآموزی دانلود کار آموزی دانلود گزارش کار آماده صنایع غذایی دانلود گزارش کار آماده مهندسی صنایع غذایی دانلود گزارش کار آموزی کارخانه آذرقند شهرستان نقده دانلود گزارش کارآموزی دانلود گزارش کارآموزی صنایع غذایی دانلود گزارش کارآموزی مهندسی صنایع غذایی دیفوزیون صنایع غذایی فرایند تولید قند فرایند تولید قند شکر چغندر قند قند قند شکر کار آموزی کار آموزی کارخانه قند کارآموزی کارآموزی صنایع غذایی کارآموزی مهندسی صنایع غذایی کارخانه آذرقند کارخانه آذرقند شهرستان نقده کارخانه قند گزارش کار آموزی گزارش کار آموزی کارخانه قند گزارش کار صنایع غذایی گزارش کارآموزی گزارش کارآموزی کارخانه آذرقند شهرستان نقده گزارش کارآموزی کارخانه قند مهندسی صنایع غذایی word ارائه گزارش کاراموزی اواپراسیون تصفیه شربت خام چغندر چغندر قند دانلود رایگان کارآموزی

عنوان کارآموزی: گزارش کارآموزی در کارخانه آذرقند شهرستان نقده

محل کارآموزی: کارخانه آذرقند شهرستان نقده

موضوع: مهندسی صنایع غذایی

فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحات: ۵٨

بخشی از گزارش:

نگاهی اجمالی و کلی به مراحل فرایند تولید قند و شکر از چغندر قند

کاشت ، داشت و برداشت چغندر

چغندر قندهای رسیده و سالم آماده برداشت هستند و معمولا قبل از حمل به کارخانه سر و دم آن ها قطع شده و بهتر است حد امکان عاری از مواد خارجی باشند .

اگر کشاورزان مجبور باشند که پس از برداشت چغندر تا زمان حمل به کارخانه مدتی چغندر را در کنار مزرعه نگهداری کنند باید نکاتی را رعایت کنند :

١.پس از برداشت بخصوص در دو هفته اول پس از برداشت شدت تنفس در چغندر بسیار بالا بوده و گاهی تا چند برابر حد معمول میرسد این امر با ضایعات قندی در چغندر همراه است .

٢.چغندر در برابر نور خورشید دچار پژمردگی شده و آب از دست می دهد کاهش آب در چغندر موجب ضایعات وزنی خواهد بود . در چنین حالتی ممکن است که وقتی چغندر به کارخانه میرسد درصد قند ساکارز آن حد بالاتری را نشان میدهد اما از نظر افت وزنی به زیان کشاورز خواهد بود .

٣.مدت زیاد نگهداری چغندر در کنار مزرعه پس از برداشت ممکن است موجب افزایش قند رافینوز در چغندر شود . این مسأله نیز در اندازه گیری درصد قند ساکارز به روش پلاریمتری خطا ایجاد می‌کند و احتمال دارد که قند ساکارز اندازه گیری شده در چغندر که به کارخانه تحویل داده می شود بالاتر از حد واقعی نشان داده شود .

۴.مدت نگهداری چغندر در کنار مزرعه باید تا حد امکان کوتاه باشد و چغندر به صورتی انباشته شود که مناطق گرمسیر از تأثیر دمای زیاد و در مناطق سردسیر از یخ زدن آن ها جلوگیری شود.

دانلود «گزارش کار آموزی در کارخانه ...»

امتیاز

4 ستاره از 846 بار ریویو
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد