اتصال زمین اجرای روش مختلف سیستم ارتینگ اجرای عملی شبکه ارت ارت ارتینگ الکترود انتقال برق انتقال توزیع برق بررسی سیستم ارتینگ بررسی سیستم ارتینگ دکل بررسی سیستم ارتینگ دکل انتقال توزیع برق برق قدرت برق گیر پالس الکتریکی پایان نامه پایان نامه برای کارشناسی برق قدرت پایان نامه بررسی سیستم ارتینگ دکل انتقال توزیع برق پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی پایان نامه رشته برق قدرت پایان نامه مهندسی برق قدرت پتانسیل الکتریکی پروژه پایان نامه پروژه دکل انتقال توزیع برق چاه ارت پودر بنتونیت یا ذغال نمک دانلود پایان نامه آماده برق قدرت دانلود پایان نامه بررسی سیستم ارتینگ دکل انتقال توزیع برق دانلود پایان نامه بررسی سیستم توزیع برق دانلود پایان نامه برق دانلود پایان نامه مهندسی برق قدرت دانلود پروژه اصول حفاظت برابر صاعقه دانلود پروژه بررسی سیستم ارتینگ دکل انتقال توزیع برق دانلود پروژه برق دانلود پروژه برق قدرت دانلود پروژه پایانی رشته برق دانلود پروژه سیستم ارتینگ دکل انتقال توزیع برق دکل دکل انتقال توزیع برق رتباطات رادیویی روش انجام اتصال زمین برای تجهیزات مخابرات سیستم اتصال زمین ضوابط اجرای سیستم ارت چاه ارت فلسفه تاریخچه ارت مهندسی برق مهندسی برق قدرت word
پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی
عنوان کامل: سیستم ارتینگ دکل های انتقال و توزیع برق
موضوع: مهندسی برق- قدرت
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات: ١٣۶
مقدمه
١-١-فلسفه و تاریخچه ارت
سیستم الکترومغناطیسی تلگراف راه دور که از سال ۱۸۲۰ مورد استفاده قرار میگرفت از دو یا چند سیم برای انتقال پیامها به صورت پالسهای الکتریکی استفاده میکرد. سپس این موضوع روشن شد (احتمالا به وسیله دانشمند آلمانی استینهیل) که از زمین میتوان به عنوان مسیر برگشت برای کامل کردن مدار پیامها استفاده کرد؛ به این ترتیب نیازی به سیم بازگشت نخواهد بود اما این روش در طول مسیرهای درونقارهای که در سال ۱۸۶۱ بین سنت ژوزف، میسوری و ساکرامنتو کالیفرنیا ایجاد شده بود یک مشکل داشت. در طول فصلهای خشک سال به علت خشک بودن زمین مقاومت آن به شدت افزایش مییافت که باعث اختلال در کارکرد تلگراف میشد.
بعدها زمانی که تلفن میرفت تا جایگزین تلگراف شود این نکته روشن شد که جریانی که به وسیله شبکههای قدرت، خطوط راهآهن برقی و دیگر مدارهای تلفن و تلگراف ایجاد میوشد موجب ایجاد اختلال در سیگنالهای فرستاده شده میشود و به این ترتیب استفاده از سیستمهای دو سیمه دوباره جایگزین شد.
١-٢-ارتباطات رادیویی
اتصال الکتریکی به زمین میتواند به عنوان یک مبدا پتانسیل الکتریکی برای سیگنالهای بسامد رادیویی در نوع خاصی از آنتن مورد استفاده قرار گیرد. قسمتی که مستقیما با زمین در ارتباط است میتواند از یک جسم ساده مانند یک میله هادی که در زمین فرورفته تشکیل شده باشد و یا از اتصال با لولههای فلزی آب ایجاد شده باشد (در این موارد این خطر وجود دارد که بعدها لولهها با لولههای پلاستیکی تعویض شوند). یک الکترود زمین ایدهآل باید صرف نظر از میزان جریانی که به زمین وارد میشود یا از آن خارج میشود هنواره ولتاژی برابر صفر داشته باشد. در واقع میزان مقاومت یک سیستم زمین است که میتواند کیفیت آن را مشخص میکند و این کیفیت را میتوان به راههای مختلفی افزایش داد برای مثال با افزایش سطح در تماس الکترود با زمین، افزایش عمق دفن الکترود، استفاده از میلههای الکترود متعدد، افزایش رطوبت زمین، افزایش میزان مواد معدنی رسانا در خاک و یا افزایش سطح پوشیده شده به وسیله سیستم زمین میتوان مقاومت زمین را کاهش داد.برخی سیستمهای آنتنهای فرستنده در VLF، LF، MF و یا پایینتر از رنج SW برای عملکرد مناسب خود نیازمند یک زمین خوب هستند. برای مثال یک آنتن عمودی تک قطب نیازمند یک سیستم زمین است که معمولاً از شبکهای به هم پیوسته از سیمها که به طور شعاعی از مرکز به فاصله تقریبا برابر با طول آنتن دور میشوند، تشکیل شدهاست. در برخی موارد این سامانه زمین در بیرون تقویت میشود تا از تلفات جلوگیری شود.
دانلود «پروژه بررسی سیستم ارتینگ دکل ...»