سایت جستجو!

دانلود و خرید ترجمه مقالات و پایان نامه

سایت جستجو!

دانلود و خرید ترجمه مقالات و پایان نامه

ترجمه مقاله قوانین مربوط به ماده سمی مایکوتوکسین در مواد غذایی وارداتی

occurrence legislation ترجمه سلیس روان مقاله ترجمه مقالات انگلیسی ترجمه مقالات لاتین ترجمه مقاله صنایع غذایی ترجمه مقاله قوانین مربوط ماده سمی مایکوتوکسین مواد غذایی وارداتی دانلود اصل مقاله لاتین دانلود ترجمه مقاله دانلود رایگان مقاله انگلیسی صنایع غذایی دانلود رایگان مقاله لاتین دانلود مقالات لاتین صنایع غذایی صنایع غذایی عامل آلوده کننده طبیعی مواد غذایی قارچ اسپرگیلوس قارچ کپکی سبز قوانین مربوط ماده سمی مایکوتوکسین کشور مغرب ماده سمی مایکوتوکسین مقاله انگلیسی رشته صنایع غذایی ترجمه فارسی مقاله ترجمه شده مواد غذایی وارداتی word

عنوان اصلی: Occurrence and legislation of mycotoxins in food and feed from Morocco

ترجمه عنوان: جود و قوانین مربوط به ماده سمی مایکوتوکسین در مواد غذایی وارداتی از کشور مغرب.

موضوع: صنایع غذایی

فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحه: ٢۴

چکیده

مایکوتوکسین یک عامل آلوده کننده طبیعی مواد غذایی و علوفه می باشد که از طریق کپکی از نوع قارچ اسپرگیلوس، قارچ کپکی سبز و فاساریوم ایجاد می گردد.تعداد مایکوتوکسین های شناخته شده که می تواند اثرات بدی روی سلامت انسان و حیوانات داشته باشد رو به افزایش بوده و همچنین مقررات مربوط به کنترل وجود آن ها درمواد غذایی و علوفه نیز در سطح گسترده تری اعمال می گردد. کشور مراکش، کشوری در شمال آفریقا می باشد که توسط دریای مدیترانه و اقیانوس اطلس احاطه شده است.که دارای هوایی با رطوبت و درجه حرارت بالا بوده که برای رشد کپک ها شرایط مناسبی را به وجود می آورد. این مقاله به بررسی میزان آلودگی و وجود مایکوتوکسین ( برای مثال آفلاتوکسین، اوکراتوکسین A، و فاساریوم توکسین) در حبوبات، نان، شیر، ادویه، شراب،زیتون، گوشت سفید، میوه خشک و آجیل می پردازد. میانگین نمونه های آلوده شده، اغلب موارد بیش از ۵٠ درصد می باشد. قوانین وضع شده در ارتباط با مقررات مایکوتوکسین، توسط مقامات مراکشی، در مقایسه با محدودیت های کشورهای اروپایی و بین المللی نیز مورد بحث قرار می گیرد. اطلاعات جدید در مورد آلودگی مواد غذایی و علوفه توسط مایکوتوکسین در این مقاله مورد بحث قرار می گیرد. سرانجام، بخش آخر این مقاله شامل نتیجه گیری، جنبه های اصولی و توصیه هایی می باشد که می بایست توسط مقامات و متخصصان در طی بررسی وجود مایکوتوکسین در مواد غذایی و علوفه تولیدی/ یا تجاری در مراکش، مد نظر قرار گیرد.

دانلود «ترجمه مقاله قوانین مربوط به ...»

امتیاز

4.6 ستاره از 1593 بار ریویو
کلیک برای مشاهده عکس های با کیفیت
قوانین مربوط ماده سمی مایکوتوکسین مواد غذایی وارداتیقوانین مربوط ماده سمی مایکوتوکسین مواد غذایی وارداتیقوانین مربوط ماده سمی مایکوتوکسین مواد غذایی وارداتیقوانین مربوط ماده سمی مایکوتوکسین مواد غذایی وارداتیقوانین مربوط ماده سمی مایکوتوکسین مواد غذایی وارداتیقوانین مربوط ماده سمی مایکوتوکسین مواد غذایی وارداتیقوانین مربوط ماده سمی مایکوتوکسین مواد غذایی وارداتیقوانین مربوط ماده سمی مایکوتوکسین مواد غذایی وارداتیقوانین مربوط ماده سمی مایکوتوکسین مواد غذایی وارداتی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد