سایت جستجو!

دانلود و خرید ترجمه مقالات و پایان نامه

سایت جستجو!

دانلود و خرید ترجمه مقالات و پایان نامه

ترجمه مقاله روش های نوین غیر اسیدی کردن روغن های خوراکی

صنایع غذایی غیر اسیدی کردن شیمیایی فناوری غشایی فیزیکی مقاله انگلیسی رشته صنایع غذایی ترجمه فارسی مقاله ترجمه شده و میسل word new approaches deacidification استخراج مابع فرابحرانی استری کردن مجدد شیمیایی اشتخراج حلالی الایش زیستی پالایش زیستی ترجمه سلیس روان مقاله ترجمه مقالات انگلیسی ترجمه مقالات لاتین ترجمه مقاله روش نوین غیر اسیدی کردن روغن خوراکی ترجمه مقاله صنایع غذایی دانلود اصل مقاله لاتین دانلود ترجمه مقاله دانلود رایگان مقاله انگلیسی صنایع غذایی دانلود مقالات لاتین صنایع غذایی

عنوان اصلی: New approaches in deacidification of edible oils-a review

ترجمه عنوان: روش های جدید در غیر اسیدی کردن روغن های خوراکی.

موضوع: صنایع غذایی

فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحه: ٢۴

چکیده

در صنعت مواد روغنی و چربی، غیر اسیدی کردن مواد روغنی نه تنها برای پذیرش مصرف کنندگان حائز اهمیت می باشد بلکه می تواند تاثیر اقتصادی زیادی بر روی تولید داشته باشد. روش های غیراسیدی کردن شیمیایی، فیزیکی و میسل در صنایع مورد استفاده قرار می گیرد. چندین مانع نیز در ارتباط با این فرایند غیر اسیدی کردن رایج وجود دارد . ب عضی از روش های جدیدی که می تواند - به عنوان جایگزینی برای شیوه های صنعتی امروزی- مورد بررسی قرار گیرد شامل غیراسیدی کردن بیولوژیکی، استری کردن مجدد، استخراج حلالی، استخراج مایع مافوق بحرانی و فناوری های غشایی می باشند. این روش های جدید- به طور مستقل یا در ترکیب با فناوری های کنونی- می تواند برای غلبه بر موانع اصلی موثر باشد. علاوه بر مضر نبودن آن ها برای محیط زیست، می توانند منجر به صرفه جویی در انرژی و کاهش در اتلاف مواد روغنی گردند. بعضی از این روش ها می توانند جایگزین فناوری های جدیدتر در سالهای پیش رو گردند.

کلیدواژه: پالایش زیستی، غیر اسیدی کردن شیمیایی، فیزیکی، و میسل، استری کردن مجدد شیمیایی، فناوری غشایی، اشتخراج حلالی، استخراج مابع فرابحرانی

مقدمه

مواد غذایی شامل ترکیباتی چون آب، کربوهیدرات، پروتئین، و چربی می باشند. چربی به عنوان یکی از ترکیبات اصلی رژیم غذایی به شمار می آید. زیرا آن می تواند به عنوان یک منبع مهم انرژی همانند اسیدهای چرب و ویتامین های قابل حل مانند A-D-E و K به شمار بیاید. منبع اصلی روغن های خوراکی شامل دانه های روغنی، ساقه میوه، گوشت حیوانات و ماهی ها می باشد. دانه روغنی به عنوان منبع اصلی تولید روغن های خوراکی می باشند. کل تولیدات جهانی مربوط به دانه های روغنی برابر با ٣٢۶ میلیون تن در سطح جهان می باشد.

دانلود «ترجمه مقاله روش های نوین ...»

امتیاز

5 ستاره از 372 بار ریویو
کلیک برای مشاهده عکس های با کیفیت
روش نوین غیر اسیدی کردن روغن خوراکیروش نوین غیر اسیدی کردن روغن خوراکیروش نوین غیر اسیدی کردن روغن خوراکیروش نوین غیر اسیدی کردن روغن خوراکیروش نوین غیر اسیدی کردن روغن خوراکیروش نوین غیر اسیدی کردن روغن خوراکیروش نوین غیر اسیدی کردن روغن خوراکیروش نوین غیر اسیدی کردن روغن خوراکیروش نوین غیر اسیدی کردن روغن خوراکی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد