سایت جستجو!

دانلود و خرید ترجمه مقالات و پایان نامه

سایت جستجو!

دانلود و خرید ترجمه مقالات و پایان نامه

ترجمه مقاله تشکیل کارسینوژنیک متیل ایمیدازول در سیستم های مدل کارامل

مقاله ترجمه شده واکنش میلارد word formation carcinogenic ترجمه سلیس روان مقاله ترجمه مقالات انگلیسی ترجمه مقالات لاتین ترجمه مقاله تشکیل کارسینوژنیک متیل ایمیدازول سیستم مدل کارامل ترجمه مقاله صنایع غذایی تشکیل کارسینوژنیک دانلود اصل مقاله لاتین دانلود ترجمه مقاله دانلود رایگان مقاله انگلیسی صنایع غذایی دانلود مقالات لاتین صنایع غذایی رنگ کارامل سولفیت سیستم مدل کارامل صنایع غذایی کارامل کارسینوژنیک کارسینوژنیک 4 5 متیل ایمیدازول متیل ایمیدازول مقاله انگلیسی رشته صنایع غذایی ترجمه فارسی

عنوان اصلی: Formation of carcinogenic ۴(۵)-methylimidazole in caramel model systems: A role of sulphite

ترجمه عنوان: تشکیل کارسینوژنیک ۴(۵) متیل ایمیدازول در سیستم های مدل کارامل: نقش سولفیت.

موضوع: صنایع غذایی

فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحه: ٨

چکیده

سیستم های مدل کارامل آبی متشکل از سولفیت//NH٣ دی گلوکز بوده که در دمای ١٠٠ درجه سنتیگراد به مدت ٢ ساعت گرم شدند و مقادیر کارسینوژنیک ۴(۵) متیل ایمیدازول شکل گرفته، شناسایی شدند. بازه میزان شکل گرفته از ٧.٠ تا ١۵۵.٠ ppm بود. سیستمی با ٠.١ M سولفیت منجر به تولید بیشترین مقدار ۴-Ml شد، که ۵۴% بیشتر از مقدار تولید شده از سیستم بدون سولفیت بود. زمانیکه مقدار سولفیت بیش از ٠.١ M افزایش یافت، میزان ۴-Ml کاهش یافت. بیشترین کاهش با ٠.٢ M سولفیت تا ۶٨% در مقایسه با ٠M سولفیت بدست آمد که نشان می دهد که سولفیت نقش مهمی در تشکیل کارسینوژنیک ۴-Ml در رنگ کارامل ایفا می کند. همچنین، سیستمی با ٠.١ M سولفیت منجر به شدیدترین رنگ کارامل شد ولی سایر سطوح سولفیت، شدت رنگ را بطور قابل توجهی تغییر ندادند. سولفیت تاحدی به سطح مواد شیمیایی طعم ارزیابی شده با استفاده از تشکیل پیرازین نسبت داده شده است. نتایج نشان می دهند که افزودن سولفیت به میزان مناسب، تشکیل ۴-Ml را در رنگ کارامل بدون از دست دادن طعم و رنگ کاهش می دهد.

کلیدواژه: رنگ کارامل، واکنش میلارد، کارسینوژنیک ۴(۵) متیل ایمیدازول، سولفیت.

مقدمه

رنگ کارامل، یکی از قدیمی ترین و متداول ترین رنگ ها برای انواع غذاها و نوشیدنی ها شامل مواد پخته شده، مرباها، ترشی ها، بستنی ها و دسرهای یخی، آب گوشت ها، سوس ها، گوشت های آماده، نوشابه ها، نوعی نوشابه غیرالکلی گازدار و شیرینی ها می باشد. حتی با وجود اینکه رنگ کارامل از نظر تجاری در ایالات متحده در ١٩۶٣، تولید شد، ارزیابی سمیت و تنظیمات مقرراتی خیلی کند بودند. گزارش جامع در مورد تاریخچه رنگ کارامل در ١٩٩٢ منتشر شد.

دانلود «ترجمه مقاله تشکیل کارسینوژنیک متیل ...»

امتیاز

5 ستاره از 635 بار ریویو
کلیک برای مشاهده عکس های با کیفیت
تشکیل کارسینوژنیک متیل ایمیدازول سیستم مدل کاراملتشکیل کارسینوژنیک متیل ایمیدازول سیستم مدل کاراملتشکیل کارسینوژنیک متیل ایمیدازول سیستم مدل کاراملتشکیل کارسینوژنیک متیل ایمیدازول سیستم مدل کارامل
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد