سایت جستجو!

دانلود و خرید ترجمه مقالات و پایان نامه

سایت جستجو!

دانلود و خرید ترجمه مقالات و پایان نامه

ترجمه مقاله تاثیر کود ورمی کمپوست تولید شده بر روی بازدهی فلفل گلخانه ای

مقاله انگلیسی کشاورزی مقاله تاثیر کود ورمی کمپوست تولید شده روی بازدهی فلفل گلخانه ای مهندسی کشاورزی میکروارگانیسم word effects vermicomposts produced greenhouse peppers بازدهی فلفل گلخانه ای تاثیر کود ورمی کمپوست تاثیر کود ورمی کمپوست تولید شده روی بازدهی فلفل گلخانه ای ترجمه سلیس روان مقاله ترجمه مقالات انگلیسی ترجمه مقالات رشته مهندسی کشاورزی ترجمه مقالات لاتین ترجمه مقاله تاثیر کود ورمی کمپوست تولید شده روی بازدهی فلفل گلخانه ای دانلود اصل مقاله لاتین دانلود مقاله لاتین کشاورزی ضایعات مواد غذایی فلفل گلخانه ای کشاورزی کود شیمیایی غیرآلی آفت کش

عنوان اصلی: Effects of vermicomposts produced from food waste on the growth and yields of greenhouse peppers

ترجمه عنوان: تاثیر کود ورمی کمپوست تولید شده به وسیله ضایعات مواد غذایی بر روی رشد و بازدهی فلفل گلخانه ای.

موضوع: کشاورزی

فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحه: ٩

چکیده

کودهای ورمی کمپوست که به صورت تجاری از ضایعات مواد غذایی حاصل می گردد ، جایگزین مجموعه ای از غلظت های متفاوت بر روی محتویات گیاهان تجاری گلخانه ای می گردند تا بتوان به ارزیابی تاثیر آن ها بر روی رشد و تولید فلفل های گلخانه ای پرداخت. فلفل های ۶ هفته ای به ترتیب با ١٠٠-٨٠-۶٠-۴٠-٢٠ و یا ١٠% از پیوند زده می شوند که با از کود ورمی کمپوست جایگزین می شوند. تمام گیاهان سه بار در هفته با ٢٠٠ PPM از محلول های تقویت کننده از زمان پیوند تا ١٠٧ روز آبیاری می گردند. فلفل هایی که در ظروفی که شامل ۴٠% از کود ورمی کمپوست حاصل از ضایعات غذایی و ۶٠% از پرورش می یابند ۴۵% میوه بیشتر تولید کرده و دارای میانگین ١٧% بیشتری از محصولاتی می باشند که تنها در پرورش می یابند. میانگین قدی ، تعداد غنچه ها و گل های فلفل که در ظروف ترکیبی پرورش می یابند شامل ١٠ تا ٨٠ درصد از کود ورمی کمپوست می باشند اگرچه این موارد فرق قابل توجهی از فلفل هایی که در می رویند ندارد. هیچ ارتباط مثبتی بین افزایش تولید فلفل ، و مقدار N معدنی و زیست توده میکروبی N در ظروف ترکیبی و یا غلظت نیتروژن در بافت های فلفل وجود ندارد. فاکتورهایی همانند بهبود ساختارهای فیزیکی ظرف ، افزایش در جمعیت میکروارگانیسم ها و وجود بلقوه رشد گیاه که مواد ایجاد شده توسط میکروارگانیسم ها را در کود ورمی کمپوست تحت تاثیر قرار می دهد ، می تواند سهمی در افزایش تولید فلفل داشته باشد.

مقدمه

فلفل که متعلق به خانواده سولانسی می باشد به عنوان یک محصول از سبزیجات در انواع شناخته شده بوده و به صورت سبزیجات تازه و سابیده شده آن به عنوان ادویه مورد استفاده قرار می گیرد. علاوه بر سبزیجات ، فلفل به طور سنتی به عنوان کود شیمیایی غیرآلی و آفت کش مورد استفاده قرار می گیرد. به هر حال بالا رفتن دانش در ارتباط با تاثیر اقتصادی و محیطی مواد شیمیایی مورد استفاده در کشاورزی در تولید محصول ، مزایای بیشتری در کاربرد اصلاحات ارگانیکی کود آلی یا کود ورمی کمپوست برای تولید محصول وجود دارد.

دانلود «ترجمه مقاله تاثیر کود ورمی ...»

امتیاز

4.4 ستاره از 1574 بار ریویو
کلیک برای مشاهده عکس های با کیفیت
تاثیر کود ورمی کمپوست تولید شده روی بازدهی فلفل گلخانه ایتاثیر کود ورمی کمپوست تولید شده روی بازدهی فلفل گلخانه ایتاثیر کود ورمی کمپوست تولید شده روی بازدهی فلفل گلخانه ایتاثیر کود ورمی کمپوست تولید شده روی بازدهی فلفل گلخانه ایتاثیر کود ورمی کمپوست تولید شده روی بازدهی فلفل گلخانه ایتاثیر کود ورمی کمپوست تولید شده روی بازدهی فلفل گلخانه ای
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد