سایت جستجو!

دانلود و خرید ترجمه مقالات و پایان نامه

سایت جستجو!

دانلود و خرید ترجمه مقالات و پایان نامه

پروژه منبع تغذیه سوئیچینگ

دانلود پروژه کارشناسی برق دانلود پروژه منبع تغذیه سوئیچینگ دانلود پروژه مهندسی برق گرایش الکترونیک دانلود رایگان پایان نامه رشته مهندسی برق رشته مهندسی برق گرایش الکترونیک رگولاتور سوئیچینگ رگولاتور فلای بک سوئیچینگ فن آوری گرایش الکترونیک لقه فیدبک منابع تغذیه سوئیچینگ منبع تغذیه سوئیچینگ مهندسی برق الکترونیک word astabl bjt monostabl pwm آی سی pwm الکترونیک برق پایان نامه پایان نامه برق پایان نامه برق الکترونیک پایان نامه کارشناسی پایان نامه کارشناسی ارشد پایان نامه منبع تغذیه سوئیچینگ پروژه برق پروژه منبع تغذیه سوئیچینگ ترانس تغذیه سوئیچینگ تلفات ترانزیستوری دانلود پایان نامه دانلود پایان نامه الکترونیک دانلود پایان نامه برق دانلود پایان نامه رشته برق دانلود پایان نامه منبع تغذیه سوئیچینگ دانلود پایان نامه مهندسی برق گرایش الکترونیک دانلود پروژه الکترونیک دانلود پروژه برق

پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی

عنوان کامل: منبع تغذیه سوئیچینگ

موضوع: رشته مهندسی برق - گرایش الکترونیک

فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحات: ۶۴

چکیده

این پروژه در مورد منابع تغذیه سوئیچینگ با کنترل جریان می باشد. این نوع کنترل در نسل جدید منابع تغذیه سوئیچینگ کاملأ رواج یافته است. این پایان نامه در مورد انواع منابع تغذیه سوئیچینگ و مزایا و معایب هر یک از آنها و تفاوتهای بین انواع مختلف کنترل با حلقه های فیدبک و معرفی و طرز کار آی سی های PWM با کنترل جریان از شرکتهای مختلفی همچون:

MICROCHIP – ON SEMICONDUCTOR –TEXAS INSTRUMENT و غیره پرداخته است.

مقدمه

ایده منابع تغذیه سوئیچینگ در سال ١٩٧٠ توسط مهندسان الکترونیک مطرح گردید که در ابتدای امر از بازدهی پایینی برخوردار بود ولی در مقایسه با باتریها و منابع تغذیه آنالوگ وزن و حجم کوچکتر ولی در عین حال توان بالایی داشتند.

در طرحهای نخستین منابع تغذیه از عناصر ابتدایی نظیرBJT و مداراتMONOSTABL و ASTABL استفاده می شد که این خود باعث کاهش راندمان چیزی درحدود ۶٨% می شد. امروزه منابع تغذیه سوئیچینگ جایگاه خاصی در صنعت برق و الکترونیک و مخابرات یافته اند و بدلیل برتریها و مزایای زیادی که نسبت به دیگر منابع تغذیه دارا می باشند توجه صنعتگران ومهندسان برق را به خود معطوف کرده اند تا جایی که گروهی از مهندسان الکترونیک در بهبود و کاراییها و کیفیت آنها تحقیقات گسترده ای انجام داده اند البته نتیجه این تلاشها پیشرفت روزافزونی است که در ساخت این سیستمها پدید آمده است. البته پیشرفت درتکنولوژی ساخت قطعات نیز تاثیربسزایی درمنابع تغذیه سوئیچینگ داشته است.

با پیداش ماسفتهای سریع و پرقدرت تلفات ترانزیستوری بطور چشمگیری کاهش پیدا کرد و عمده تلفات در ترانسها خلاصه شد که برای غلبه بر این مشکل فرکانس کاری مدار را تا حد MHZ ١ افزایش دادند.

بنابراین در اصل سعی شده تا درانجام تحقیق از آخرین فن آوریهای روز استفاده شود. امید آنکه مورد قبول محققان و مهندسان این رشته واقع شود.

دانلود «پروژه منبع تغذیه سوئیچینگ»

امتیاز

4 ستاره از 1663 بار ریویو
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد