سایت جستجو!

دانلود و خرید ترجمه مقالات و پایان نامه

سایت جستجو!

دانلود و خرید ترجمه مقالات و پایان نامه

پروژه بررسی انواع سیستمهای آیس بانک

cool thermal storage آیس آیس بانک انتخاب انواع سیستم مختلف آیس بانک پروژه پروژه بررسی انتخاب انواع سیستم مختلف آیس بانک ice bank پروژه بررسی انواع سیستم آیس بانک پروژه مخازن ذخیره سرمایی cool thermal storage پروژه مکانیک تجهیزات تهویه مطبوع دانلود پایان نامه دانلود پایان نامه سیستم آیس بانک دانلود پایان نامه مکانیک دانلود پروژه آماده مکانیک دانلود پروژه مکانیک دانلود پروژه مهندسی مکانیک روش نمک اوتکتیک سیستم آیس بانک کپسول یخ مخازن ذخیره سرمایی مخزن ذخیره سرمایی مکانیک یخسازی بروی کویل word

پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی

عنوان کامل: پروژه بررسی و انتخاب انواع سیستمهای مختلف آیس بانک ICE BANK ( مخزن ذخیره سرمایی COOL THERMAL STORAGE )

موضوع: مکانیک

فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحه: ١۴٢

مقدمه

بحث استفاده از مخازن ذخیره سرمایی (Cool Thermal Storage) از سالهای ١٩٧٠ و ١٩٨٠ آغاز گردید. در این زمان نیروگاه های تولید انرژی الکتریکی متوجه ضرورت کاهش پیک مصرف انرژی برای سهولت و حتی پیشرفت در امر تولید و توزیع شده بودند و در خیلی از موارد بخصوص در روزهای گرم سال، مقدار ماگزیمم مصرف انرژی در یک پروژه بیشتر به سهم دستگاهها و تجهیزات تهویه مطبوع اختصاص داشت.

در بررسی انجام شده در ایالات متحده مشخس گردید که در بسیاری از ایالتها تبرید در تابستان بیش از %٣۵ کل برق مصرفی را بخود اختصاص داده است. (درنتیجه صحبت بر سر بهینه سازی ملیاردها دلار هزینه انرژی مصرفی می باشد).

در نتیجه صنعت به این امر توجه نمود که اگر بتوان تبرید را در زمان غیر یک مصرف انرژی به طریقی ذخیره نمود و بعداً مورد استفاده قرار داد بار مصرفی زیادی از دوش شبکه در زمان پیک مصرف برداشته خواهد شد و در نتیجه ظرفیت بیشتری برای مصارف دیگر در طول این زمان در دست خواهد بود و همچنین از ظرفیت اوقات غیر پیک مصرف انرژی نیز بطور کامل استفاده خواهد گردید.

در نتیجه بسیاری از شرکتها و نیروگاههای تولید کننده انرژی الکتریکی از راههای مختلف از جمله با تغییر تعرفه خود، اضافه کردن مبالغ قابل توجهی به قیمت مصرف در زمان پیک مصرف انرژی، تعیین مبلغی اضافه برای مصرف کننده بر اساس مقدار ماکزیمم انرژی مصرفی در طول یک ماه ( هزینه دیماند Demand) ) (و نه براساس مقدار کل انرژی مصرفی) وحتی تعیین وامها و سوبسید هایی برای ترغیب مصرف کننده ها به انتقال پیک مصرف انرژی خود به ساعتهای غیر پیک، سعی در انتقال قسمتی از انرژی الکتریکی از ساعات پیک مصرف به ساعات غیر پیک نمودند.

مخزن ذخیره یکی از این راههاست که کارکرد چیلرها را که از پرمصرف ترین دستگاههای تهویه مطبوع می باشند به ساعات دلخواه موکول می نماید. در اکثر موارد نیز هزینه ای که از کم کردن سایز چیلر صرفه جویی می گردد برای ساختن یک مخزن یا خرید آن کافی می باشد.

دانلود «پروژه بررسی انواع سیستمهای آیس ...»

امتیاز

4.5 ستاره از 1884 بار ریویو
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد