feed forward gradient descent radient descent آموزش نظارت الگوریتم آموزشی تابع فعالسازی خطی تابع هدف جدید محدب برای آموزش تابع هدف جدید محدب برای آموزش نظارت شبکه عصبی تک لایه ترجمه سلیس روان مقاله ترجمه مقالات انگلیسی ترجمه مقالات لاتین ترجمه مقاله تابع هدف جدید محدب برای آموزش نظارت شبکه عصبی تک لایه دانلود اصل مقاله لاتین دانلود ترجمه مقالات کامپیوتر دانلود ترجمه مقاله دانلود رایگان مقاله لاتین روش گرادیان نزولی شبکه عصبی تک لایه فناوری اطلاعات فناوری اطلاعات کامپیوتر کامپیوتر کامپیوتر فناوری اطلاعات محدب مقالات انگلیسی کارشناسی کامپیوتر مقالات انگلیسی کامپیوتر ترجمه فارسی مقاله ترجمه شده نظارت شبکه عصبی تک لایه word
عنوان اصلی: A new convex obgective function for the supervised Learning of single-layer neural networks
ترجمه عنوان: تابع هدف جدید محدب برای آموزش نظارت شبکههای عصبی تک لایه.
موضوع: فناوری اطلاعات و کامپیوتر
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحه: ٢٨
چکیده
چکیده:در این مقاله روش آموزش نظارت جدید برای ارزیابی چگونگی شبکههای Feed Forward عصبی تکلایه ارائه میشود. این روش از تابع هدفی بر مبنایMSE استفاده میکند، که خطاها را به جای این که پس از تابع فعالسازی غیرخطی نورونها ارزیابی کند قبل از آنها بررسی میکند. در این گونه موارد، راهحل را میتوان به سهولت از طریق حل معادلات در سیستمهای خطی بهدست آورد یعنی در این روش نسبت به روشهای معین و مرسوم پیشین به محاسبات کمتری نیاز است. تحقیقات تئوری شامل اثبات موازنههای تقریبی بین بهینه ستزی سراسری تابع هدف بر مبنای معیارMSE و یک تابع پیشنهادی دیگر میباشد. بعلاوه مشخص شده است که این روش قابلیت توسعه و توزیع آموزش را دارا میباشد. طی تحقیقات تجربی جامع نیز تنوع صحت در انرمان این روش مشخص شده است. این تحقیق شامل ١٠ دستهبندی و ١۶ مسئلهی بازگشتی میباشد. بعلاوه، مقایسه این روش با دیگر الگوریتمهای آموزشی با عملکرد بالا نشان میدهد که روش مذکور بطور متوسط بیشترین قابلیت اجرایی را داشته و به حداقل محاسبات در این روش نیاز میباشد.
١.«مقدمه»:
برای بررسی شبکه عصبیFeed Forward تکلایه با تابع فعالسازی خطی، مقادیر وزن برای تابع بهMSE حداقل رسیده و میتوان این مقادیر را به وسیله یک ماتریس شبهمعکوس بدست آورد[١,٢] . بعلاوه، میتوان اثبات کرد که سطح MSE این شبکه خطی تابعی درجه دوم میباشد [٣] . بنابراین این سطحمحدب هایپر پارابولیک( فراسهمیوار) را میتوان به سادگی با روش گرادیان نزولی (Gradient descent) طی کرد. با این حال، اگر ازتابع فعالسازی غیر خطی استفاده شود، مینیممهای محلی میتوانند بر مبنای معیارMSE در تابع هدف دیده شوند[۴-۶]. طی تحقیقات مختلف میتوان مشاهده نمود که تعداد چنین مینیممهایی میتوانند با ابعاد ورودی به صورت نمایی توسعه پیدا کند. تنها در برخی موارد خاص میتوان تضمین کرد که شرایط حاکم، فاقدMin های محلی هستند. در مورد الگوهای تفکیکپذیرخطی و معیار آستانه MSE ، وجود حداقل یک مقدارMin در تابع هدف به اثبات رسیده است[٨,٩]. با این حال، این امر یک موقعیت عمومی نمیباشد.
دانلود «ترجمه مقاله تابع هدف جدید ...»
کلیک برای مشاهده عکس های با کیفیت |
---|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |