current trends curricula library information studies اطلاعات سرتاسر جهان ترجمه سلیس روان مقاله ترجمه مقالات انگلیسی ترجمه مقالات لاتین ترجمه مقاله روش جدید کتابخانه دوره آموزشی بررسی اطلاعات دانلود اصل مقاله لاتین دانلود ترجمه فارسی مقاله انگلیسی علوم تربیتی دانلود رایگان مقاله لاتین دانلود مقالات علوم تربیتی دوره آموزشی دوره آموزشی بررسی اطلاعات دوره آموزشی بررسی اطلاعات سرتاسر جهان روش جدید کتابخانه علوم تربیتی مقاله علوم تربیتی ترجمه فارسی word
عنوان اصلی: Current trends in library and information studies curricula around the world
ترجمه عنوان: روش های جدید در کتابخانه ها و دوره های آموزشی بررسی اطلاعات در سرتاسر جهان.
موضوع: علوم تربیتی
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحه: ١٩
چکیده
ظهور اینترنت و دسترسی سریع و آسان توسط اینترنت به مجموعه گسترده ای از منابع اطلاعات دیجیتالی، روش هایی را که کاربران با منابع اطلاعاتی سرو کار دارند در سطح گسترده ای تحت تاثیر قرار داده و آن ها را به عنوان کاربر اطلاعات، مستقل تر کرده است. کتابخانه ها که زمانی کنترلی انحصاری بر روی انتقال اطلاعات داشته اند هم اکنون به عنوان منبع اطلاعاتی کوچکی برای کاربران مد نظر قرار می گیرند. این پیشرفت ها تغییرات قابل توجهی را در الگوه های اطلاعاتی ایجاد کرده اند که از رویکرد سیستم محور که تمرکزش بر روی چگونگی کارکرد سیستم بوده است به یک رویکرد فردمحور که به بررسی سیستم به گونه ای که توسط کاربر مد نظر می باشد تغییر یافته و تمرکزش را بر روی نیازهای اطلاعاتی و عملکردی کاربر قرار می دهد. این تغییر الگو، مجموعه اطلاعات و نقش تخصصی اطلاعات و ماهیت فعالیتشان را تغییر داده است. در واکنش به ماهیت رو به تغییر اطلاعات، کتابخانه ها و علوم اطلاعات (LIS) ،آموزش تغییرات قابل توجهی را با گذشت سال ها داشته است. هدف این مطالعه بررسی این مورد می باشد که تا چه حدی تغییرات در کانون الگوی اطلاعاتی در دوره LIS بازتاب داده شده است، به عبارت دیگر تا چه حدی دوره LIS با رویکرد کاربر محوری تطبیق می یابد.
ص ٢
بررسی تحقیقات
آموزش کتابخانه ای امروزی در سال ١٨٨٧ زمانی که ملویل دوی اولین دانشکده را برای آموزش کتابداران حرفه ای در دانشگاه کلمبیا تاسیس کرد، آغاز شد. چندین دانشکده کتابداری دیگر نیز در ایالات متحده و بریتانیا در دو دهه اول قرن بیستم تاسیس شد. (Mortazaie and Naghshineh, ٢٠٠٢; Torstensson, ٢٠٠٢). تا این زمان نظریه کلی در این رشته وجود داشت که در تحصیلات کتابخانه ای می بایست تجدید نظر گردد. این افکار به درخواست شرکت Carnegie منجر به تحقیقاتی شد که ساختار جدیدی را برای آموزش کتابخانه ای بر مبنای سیستم دانشگاهی مطرح کرد.
دانلود «ترجمه مقاله روش های جدید ...»
کلیک برای مشاهده عکس های با کیفیت |
---|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |