سایت جستجو!

دانلود و خرید ترجمه مقالات و پایان نامه

سایت جستجو!

دانلود و خرید ترجمه مقالات و پایان نامه

گزارش کار آموزی آشنایی با تبلو برق قطعات مور استفاده و نحوه نصب

دانلود فایل word گزارش کارآموزی تابلو برق دانلود گزارش کار آموزی آشنایی تابلو برق دانلود گزارش کار آموزی آشنایی تبلو برق قطعات مور استفاده نحوه نصب دانلود گزارش کارآموزی آماده برق دانلود گزارش کارآموزی اماده مهندسی برق دانلود گزارش کارآموزی رشته برق دانلود گزارش کارآموزی مهندسی برق قطعات مورد استفاده نحوه نصب آن کارآموزی رشته برق کارآموزی رشته برق – تابلو برق کارآموزی رشته برق الکترونیک کارآموزی رشته برق صنعتی کارآموزی رشته برق قدرت کارآموزی رشته برق مخابرات گزارش کار آموزی گزارش کار آموزی آشنایی تبلو برق قطعات مور استفاده نحوه نصب گزارش کار برق گزارش کارآموزی گزارش کارآموزی رشته برق گزارش کارآموزی رشته برق الکترونیک گزارش کارآموزی رشته برق قدرت گزارش کارآموزی شرکت تابلو سازی برق گزارش کارآموزی شرکت کمال گستر الکترونیک مدارات الکتریکی مهندسی برق نحوه ساخت تابلو برق نحوه نصب نصب نکات فنی برای تولید تابلو برق word آشنای تابلو برق آموزش ساخت تابلو برق اتصالات تابلو برق الکترونیک تابلو برق تولید تابلو برق دانلود

عنوان کارآموزی: آشنای با تابلو های برق، قطعات مورد استفاده و نحوه نصب آن

محل کارآموزی: شرکت کمال گستر الکترونیک

موضوع: مهندسی برق

فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحات: ۴۵

بخشی از گزارش:

شرکت کمان گستر یکی از مطرح ترین شرکت های خصوصی در زمینه خدمات صنعت برق در بندرعباس می باشد. این شرکت بیش از ۶ سال متوالی پیمانکاری سه بندر تجاری و مسافرتی بندرعباس ( بندر شهید رجایی، بندر شهید باهنر، بندر شهید حقانی ) را بر عهده دارد.

این شرکت در زمینه تمام خدمات و امور اجرایی و تعمیراتی در صنعت برق این سه بندر را بر عهده دارد؛ از تعمیر وسایل برقی و برق کشی ساختمان ها گرفته تا پست ها و تابلوهای برق و دوربین مدار بسته و دستگاه های مخابراتی و ...

نکات فنی برای تولید تابلو برق

ورقه های مورد نیاز در تابلوها از ورقه های فلزی روغنی به ضخامت ٢ میلی متر ساخته می شود و ابعاد تابلو متناسب با قطعات نصب شده در داخل آن می باشد؛ بطوری که در موقع کار اپراتور روی تابلو به راحتی امکان دسترسی به تمام قطعات داخلی آن باشد و همچنین در صورت لزوم بتوانیم قطعات جانبی را به مدار وصل کنیم.

برای ایمنی بیشتر اپراتور در هنگام کار باید در این تابلو بجز درب اصلی ، دربی برای محافظت شینه ها نصب شود در این تابلو سلولهای مربوط به روشنایی معابر باید جدا از سلولهای توزیع در نظر گرفته شود و اتصال سلولهای توزیع باید از شینه های مسی یا آلومینیومی باشد و مدار روشنایی معابر این تابلو باید توسط کنتاکتور و از فتوسل فرمان گیرد.

در قسمت رنگ آمیزی بایستی نوع رنگ متناسب با شرایط آب و هوایی انتخاب شود و حتما عملیات چربی زدایی باید قبل از رنگ آمیزی صورت گیرد. نوع ضخامت رنگ استفاده شده هم باید توجه نمود که با آگاهی از محل نصب تابلو بین ٢٠-۴٠ میکرون متغیر است.

شینه های مورد استفاده در این تابلو باید از جنس مس یا آلومینیوم با ضخامت (٣٠*٣mm ( طبق استاندارد انتخاب شود و محلهای اتصال پس از سوراخ کاری کاملا تمیز شده و توسط پیچ و مهره به همدیگر متصل شوند تا حداکثر هدایت الکتریکی به وجود آید و شینه ها زیاد گرم نشود. کابل ها در تابلو باید حتما توسط کابلشو به شینه ها متصل شود. برای نصب سیم ارت باید حتما شینه مربوطه روی کفی تابلو محکم شود.

قطعات بکار رفته در این تابلو از قبیل کلید و کنتاکتور ـ فیوز ـ رله ـ فتوسل و غیره باید به نحوی وصل شود که برای تعمیر به راحتی در دسترس باشد و از مارک های دارای استاندارد جهانی تهیه شود.

بمنظور شناسایی محصول باید نقشه کامل محصول که شامل مدارات الکتریکی و سایر نکات فنی آن است در اختیار متقاضی قرار داده شود تا در موقع تعمیر راحت تر اقدام شود.

دانلود «گزارش کار آموزی آشنایی با ...»

امتیاز

4.1 ستاره از 1447 بار ریویو
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد